top of page

PROGRAMMA 2020

Wat is het event /

Voor wie /

Het event is een offline bijeenkomst waar ondernemers het podium pakken om andere ondernemers te inspireren met hun fxck up. En wat zij er van geleerd hebben. Er is beperkte ruimte in een underground omgeving. Uiteraard kan er nadien uitgebreid nagepraat worden met een hapje en een drankje.

Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor diegene die geïnteresseerd zijn en willen leren hoe misstappen voorkomen kunnen worden, hoe zaken zonder jouw invloed mis kunnen gaan en het belangrijkste hoe uit het diepe dal geklommen kan worden. Geen promotie verhaal of ondernemersprijs, maar eerlijke kwetsbare fxckups en de les die er geleerd is. Aanwezig zijn is leren van groeiende ondernemers. Want ondernemen is vallen en opstaan.  

KOOP TICKET

FXCKUPS

vorig jaar

Story 1 Marc Freijzer

 

Dit is de man die door een verslaving zijn gezin, huis én bedrijf kwijt raakte. Hij was jarenlang verslaafd aan alcohol en  raakte alles kwijt. Zijn gezin, zijn huis én zijn bedrijf. Tijdens zijn herstelperiode stuitte hij op het gebrek aan goede nazorg op maat. Nu heeft hij zijn leven weer op de rit en wil hij anderen helpen vanuit een combinatie van zijn eigen ervaring als verslaafde en ondernemer en leidt hij nu succesvol zijn bedrijf, Tools C&M verslavingszorg.

Story 2 Marco den Hartog

 

Dit is de man die teveel vertrouwde op de vliegende start van een samenwerking. Hij nam 10 jaar geleden een beslissing die uitmondde in een bom die barstte. Een samenwerking kwam hierdoor tot een pijnlijk einde. Deze inmiddels succesvolle ondernemer ging terug naar zijn roots en maakt er nu een gewoonte van ook naast zijn successen ook zeker zijn missers ruimhartig te delen.

BREAKOUT

vorig jaar

Breakout 1 Grenzen
Marc Freijzer bespreekt hoe je grenzen stelt. Wat valkuilen zijn en waarom het moeilijk is nee te zeggen. Marc vindt het belangrijk dat je ook van dingen geniet en daagt je hier in uit. 

Breakout 2 Sterke keuzes met jouw ondernemerskompas
Marco den Hartog bespreekt bewuste keuzes maken in ondernemerschap. Wat laat je meewegen in beslissingen? Ga je met iedere stap richting je missie en waarden of juist er vanaf?

KEYNOTE

vorig jaar

5 leiderschapstips om potentieel van anderen optimaal te benutten

Marielle van den Broek MSc presenteert 5 leiderschapstips om potentieel van anderen optimaal te benutten.

Marielle geeft 5 concrete tips waar je vanaf morgen aan de slag kunt om dingen anders te doen. Je ervaart tijdens de keynote sessie zelf wat het effect is van effectief en ineffectief leiderschap. Zo voel je wat dat doet met medewerkers of mensen met wie je samenwerkt. Hierdoor creëer je een blijvende impact. Je krijgt inzicht in hoe je het talent en de denkkracht van anderen optimaal benut om zo nog succesvoller te zijn. Het wordt een energieke en interactieve slotsessie van de avond.

 

Marielle van den Broek is Senior Consultant Trainer in Leiderschap, Organisatie- en Teamontwikkeling en een verbinder tussen bedrijfskunde en menskunde. Zij werkt enkel met bewezen aanpak, gebaseerd op uitgebreid onderzoek.

18:30 ZAAL OPEN/

       mogelijkheid tot inloop

19:00 ONTVANGST/

koffie en thee

:

19:30 FXCKUPS/

interviews en verhalen

21:30 FXCK UP FRIDAY/

afsluiting en borrel

KOOP TICKET
bottom of page