top of page

Laat je inspireren door hoe het ontzettend mis kan gaan.

 

Op donderdag 13 februari  om 19u staat de 4e editie op de agenda.

Hoe leer je nu het beste? Juist! Door fouten te maken. Van fouten kun je leren wordt er ook wel gezegd. Liefst niet te grote fouten, want dan kunnen de gevolgen ook groot zijn.

 

Nu is er de kans om te leren van fouten van anderen. Bijzondere sprekers die zich kwetsbaar opstellen om jou te inspireren en jou veerkrachtiger te maken. Deze avond gaan we verhalen horen, zelf lessen trekken uit de ervaringen en natuurlijk nog even napraten onder genot van een drankje en een hapje.

Koop direct je tickets

Met trots presenteren we een van onze sprekers: 

Marlies Dekkers!

Marlies, geboren in Oosterhout, is een beroemde, Nederlandse modeontwerper. Ze is cum laude afgestudeerd aan AKV St. Joost in Breda. Ze heeft internationaal succes geboekt met haar lingerielijnen. Marlies Dekkers heeft als pionier van de trend 'innerwear as outerwear' haar veelzijdigheid bewezen. Zowel in Nederland als in het buitenland worden haar designs als trendsettend, innovatief en baanbrekend beschouwd. Marlies Dekkers heeft de wereld van lingerie voorgoed veranderd met haar inspirerende designs. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer redenen om te komen:

  • Gezellig met vrienden, collega's of zakenrelaties een mooie avond beleven. 

  • Je worstelt zelf met ups and downs op het werk of in de onderneming en je wilt weten hoe je daarmee om kunt gaan.

  • Je wilt in aanraking komen met andere ondernemers, geïnteresseerden of met de Junior kamer Breda

  • Je wilt sparren met anderen over dit onderwerp

 

Allemaal redenen om de tickets nu al te bestellen. Je bent dan verzekerd van een plek. We hebben een beperkt aantal plaatsen.

Maar dat is niet het enige. Dit jaar hebben we weer een locatie waar je zeker een keer geweest wilt zijn. We zijn namelijk te gast bij De Rooi Pannen. Prachtige historische en net in ere herstelde gebouwen waar we gastvrij zullen worden ontvangen door, jawel, de studenten zelf. Zij gaan een heel studieproject van deze avond maken, een eigen mini-onderneming. 

 

En er is meer! Dit jaar willen we naast deze inspirerende avond ook Magazijn076 onder de aandacht brengen.

Magazijn076 is een laagdrempelige werk- en ontmoetingsplek voor mensen met autisme. Hier ontstaan kleine ondernemingen of er wordt deelgenomen aan projecten. Zo wordt er al snel een koffiefiets (door deelnemers omgebouwde bakfiets) in gebruik genomen. Hip servies in aardewerk, natuurlijk handgemaakt, wordt goed verkocht en ook wordt er naar hartenlust geïllustreerd. Altijd in ontwikkeling zijn de producten. Relatiegeschenken worden in overleg samengesteld. Magazijn076 zou graag in contact komen met jullie om zo mooie samenwerkingen te bewerkstelligen. 

Het is ook een kenniscentrum over autisme. Denk aan lezingen, teamuitjes, events en workshops. 

We hopen met dit event een mooie financiële bijdrage te mogen leveren. En dat we door bekendheid te vergroten ook de product- en dientenafname kunnen stimuleren. 

Ondernemen is vallen en opstaan. Een ondernemer is ook maar een mens, dus maakt ook wel eens fouten. Of komt in situaties terecht waar anderen proberen hem onderuit te halen. Een goede ondernemer leert van zijn 'Fuck ups'. Komt daar sterker uit en begaat niet nog een keer dezelfde fout. Tijdens 'I fucked up and survived' vertellen ervaren ondernemers over de hobbels en valkuilen die zij tegen zijn gekomen. Over de verkeerde keuzes, over de lastige situaties waar ze in terecht kwamen. Maar vooral ook over de manier waarop ze er bovenop kwamen. Hoe ze door vechtlust en ondernemersschap hebben overleefd en overwonnen.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Jong Management Logo.png
bottom of page