top of page

PRIJZEN 2020

Alle ticketprijzen zijn excl. BTW en servicekosten.

TICKET: €27,50)

KOOP NU JE TICKET

COMBI - 4 tickets: €95,00

KOOP HIER JE 4 TICKETS

Wat is het event /

Voor wie /

Het event is een bijeenkomst waar ondernemers het podium pakken om andere ondernemers te inspireren met hun fxck up. En wat zij er van geleerd hebben. Uiteraard kan er nadien uitgebreid nagepraat worden met een hapje en een drankje.

Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor diegene die geïnteresseerd zijn en willen leren hoe misstappen voorkomen kunnen worden, hoe zaken zonder jouw invloed mis kunnen gaan en het belangrijkste hoe uit het diepe dal geklommen kan worden. Geen promotie verhaal of ondernemersprijs, maar eerlijke kwetsbare fxckups en de les die er geleerd is. Aanwezig zijn is leren van groeiende ondernemers. Want ondernemen is vallen en opstaan.  

KOOP TICKET

FXCKUP STORY 1

Marlies Dekkers

DESIGNER LINGERIE

Marlies - geboren in Oosterhout en cum laude afgestudeerd aan AKV St. Joost in Breda -  is een internationaal bekende lingerieontwerpster die 20 jaar geleden een lingerierevolutie heeft ontketend.  Als pionier van de trend 'innerwear as outerwear' heeft zij haar veelzijdigheid bewezen.

Na het faillissement eind 2013 heeft zij een doorstart gemaakt en richt zij zich nu onder andere op e-commerce.

Haar verhaal vertelt over de digitalisering van haar bedrijf, plannen voor de toekomst en de uitdagingen die op haar pad kwamen.

FXCKUP STORY 2

Hans Jansen

ONDERNEMER MET VALLEN EN OPSTAAN

Een ondernemer pur sang. Inmiddels ook een succesvol trainer, coach en gastspreker. Maar dit kwam zeker niet aanwaaien. Met vallen, opstaan en doorzetten trotseerde hij meerdere dips in zijn ondernemerschap.

Hans heeft jarenlang diverse succesvolle bedrijven gehad en zijn dips in het ondernemerschap bleken niet onbelangrijk voor de basis van de Open Doors academy.

Hans leert ondernemers de juiste keuzes te maken en te groeien als ondernemer maar bij IFUAS gaat hij het publiek juist meenemen in het verhaal van hoe het bij hem fout ging, wat hij daarvan geleerd heeft en hoe hem dat heeft geholpen om zijn kwetsbaarheid te tonen en te groeien naar de ondernemer die hij nu is.

FXCKUP STORY 3

Siemen Cox

ROTTERZWAM

Zwammen kweken op koffieresten, in de kelder van een oud zwembad, dat is Rotterzwam.

Ruim vier jaar lang was dit voor paddenstoelenkweker

Siemen Cox (43) en zijn compagnon dagelijkse kost. Totdat in mei 2017 de kwekerij finaal afbrandt, waarvoor de ondernemers niet waren verzekerd.

FXCKUP STORY 4

Mathijs Ummels

VOORMALIG GOKVERSLAAFD

Op zijn vijftiende werd hij voor het eerst gegrepen door de hypnotiserende lampjes van een fruitautomaat. Nu, meer dan twintig jaar later, spreekt Mathijs Ummels openhartig over de decennialange gokverslaving die hem aan de rand van de afgrond bracht en waarover hij eerder al een succesvol boek schreef: Heel Nederland verslaafd.

bottom of page